Huwelijksfeest

Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dagen van uw leven. Domein Vossenberg legt daarom de rode loper graag voor u klaar! Culinaire topgerechten van hoogstaande kwaliteit, trendy en volledig vernieuwde feestzalen, een professioneel ervaren team en een domein van 11 hectare met prachtige vijver vormen een ijzersterke basis voor uw huwelijksfeest. Maar we gaan verder en streven naar een totaalconcept. Elk feest is maatwerk in Domein Vossenberg. Daarom nodigen we u graag uit voor een kennismaking met het Domein en onze aanpak. We bespreken steeds samen uw wensen en geven uw feest met de grootste zorg vorm.

Bekijk beschikbaarheid voor
Legende:
  • Beschikbaar
  • Volzet
  • Optie

Reserveren?

Wenst u een zaal vast te leggen?

Contacteer ons

Huwelijksbrochure 2020

Download hier uw brochure

Huwelijksverjaardag - familiefeesten - verjaardagen

U viert een bijzondere periode in uw leven? Zowel een gastronomisch diner, als een trendy feest past binnen het jubileumconcept. De keuze van de feestzaal wordt steeds afgestemd op het aantal genodigden. De ruime privéparking voorziet voldoende parkeerplaats voor al uw gasten.

Communie- en lentefeesten

Vier uw communie- of lentefeest middenin de natuur. Domein Vossenberg legt in deze feestformule de nadruk op kindvriendelijk feesten. We adviseren u graag bij het samenstellen van het menu of buffet van uw voorkeur. Elke feestzaal heeft een eigen terras en tuin, zodat u bij mooi weer zelfs voor een tuinfeest kan kiezen. Kinderen kunnen zich in deze groene omgeving helemaal uitleven. Gegarandeerd blozende wangetjes op de foto’s!

Communie - en lentefeest - Brunchhappening 2020

Op zoek naar een gezellige formule voor uw communie - of lentefeest in 2020?

Babyborrel

Deze populaire en trendy formule om een geboorte te vieren, heeft vooral ook een praktische kant. Als kersverse ouders ontvangt u alle vrienden en familie samen, waardoor het thuisbezoek tot een minimum beperkt wordt. Bij mooi weer kunt u op de terrassen borrelen, terwijl de kinderen naar hartenwens in de tuin ravotten. Kinderen worden extra in de watten gelegd. Voor wie dat wenst, kunnen we steeds een snoephuis, clown of springkasteel voorzien. De babyborrel: een absolute topper voor groot en klein!

Babyborrel

Download hier uw formule

Babyborrel

Download hier uw formule

Laatste nieuwtjes

Ontdek meer van Domein Vossenberg