Op zondag 25 augustus sluit Domein Vossenberg het zomerseizoen af met een uniek pop-up concept: de "Fin de Saison" zomerbar! Trendy cocktails, zomerse finger foods en loungy beats door maken jouw lazy Sunday compleet. Met een verfrissend welkomstdrankje in de hand kan je onze verschillende food corners ontdekken.

Chef Curd steekt voor gelegenheid zelf de barbecue aan! Een hapje, drankje en gezellig deuntje: wij tillen loungen met vrienden en/of familie op een zwoele zomeravond naar een hoger niveau. En ook de kids zijn welkom op deze laatste zondag van de zomervakantie! Interesse? Inkomkaarten voor de eenmalige "Fin de Saison" pop-up zomerbar van Domein Vossenberg zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar!

Kostprijs: 25 euro (food en welkomstdrankje inbegrepen)
We verwelkomen je op zondag 25 augustus vanaf 17u30. Tot dan!

Kom naar onze pop-up zomerbar

Meer nieuwsberichten

Fête des belges

België viert feest en dat doet de Vossenberg ook. Want op zondag 21 juli, onze nationale feestdag, toveren we onze brunch om tot een echt Belgisch volksfeest. We serveren u dan een royaal buffet der Belgen. U vindt er enkele Belgische specialiteiten, aangeleverd door onze eigen hofleveranciers.  PRIJS € 65,00 Wilt…

Lees verder