NIEUWS

NIEUWS

NIEUWS

Je leest het goed! Ons enthousiaste team is ‘ready’ om jullie partyhonger te stillen. Vanaf september zwieren onze deuren open. De boekingen lopen vlotjes binnen. Domein vossenberg blijft een topfeestlocatie voor events, bedrijfsfeesten, huwelijken, babyborrels,..

De familie Vandendries is al maanden achter de schermen aan het werk om het domein klaar te stomen voor de heropening. 

Wat is er nieuw? De dagelijkse leiding van het domein komt in handen van de broers Paul (29) en Alexander (33) De Witte. Paul is de laatste 7 jaar al ondernemer in hart en nieren en nieuwe uitdagingen schrikken hem niet af. Alexander leerde de knepen van het vak in de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en draaide al 5 jaar mee in de keuken van de Vossenberg. Hij werkte 7 jaar als freelancer in de horeca en was de voorbije 5 jaar actief als COO bij de feestzalengroep Excellenza. Met deze enthousiaste tandem aan het roer zien Luc en Annie Vandendries de toekomst van de Vossenberg vol vertrouwen tegemoet!

Luc Vandendries: “Deze twee enthousiaste, jonge mannen beschikken over de juiste ervaring en skills om de zaak te runnen. Samen met een geolied team willen ze er 100% voor gaan. De Vossenberg – ons levenswer, dat ons zo nauw aan het hart ligt – is in goede handen. “

Wat blijft onveranderd?
Onze troeven: een sterke en diverse keuken, een dynamisch zaalteam, accommodaties voor (zeer) grote en kleinere feesten en ook de brunch op zondag blijft een topper. 

Tot gauw? 
Reserveren kan online via deze website, via: info@vossenberg.be of
T. 051 70 25 83. We hopen jou en je smaakpapillen snel te mogen verwennen! De wekelijkse brunches op zondag starten op 12 september 2021.

Op zoek naar werk? 
We zoeken jou! Enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Stuur een mailtje naar info@vossenberg.be of bel naar 051 70 25 83

CONTACT

Hogestraat 194 – 8830 Hooglede

T 051 70 25 83
info@vossenberg.be

BE 0758 461 311

CONTACT

Wenst u op de hoogte te blijven van Domein Vossenberg? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

© 2021 - BV Vossenberg

Privacy Policy